Öppettider: Mån - Fre: 11:00 - 18:00 | Lördag: 10:00 - 14:00 | Sön: Stängt |Telefon: 042 - 21 51 39
    Tillverkare: Akai

Akai MPK 261

MIDI-controller och keyboard med 61 semi-vägda anslagskänsliga tangenter, aftertouch, 16 drumpads, 8 kontrollrattar och 8 faders.

MPK-serien bjuder på en slank design, RGB-bakgrundsbelysta trigger pads och LCD-skärm med stor och god översikt över alla parametrarna. MPK261 kan sända Qwerty-style kommandon, och man finner även en rad knappar, rattar och trumpads som gör det enkelt och intuitivt för dig att jobba med musik på datorn.

Artikelnr: 256534
    Leverans: Tillfälligt slut, kontakta oss för leveranstid

MPK261 har 61 semi-vägda anslagskänsliga tangenter i fullstorlek med aftertouch som ger god respons och naturlig känsla när du spelar, samt oktav upp/ner som ger dig tillgång till alla register, så kan både kan spela bas, komp och melodislingor. MPK hanterar även element från Akai Professionals kända MPC-enheter, och här har de integrerade äkta MPC workflow med MPC Note Repeat, MPC Full Level och arpeggiator som låter dig utforska melodier på ett enkelt sätt. MPK levereras med ett programvarupaket som innehåller bl.a. Ableton Live Lite och MPC Essentials – ett samplebaserat produktionsprogram, och Specral Morphing Synth Twist från SoNiVOX.

• 61 semi-vägda tangenter i fullstorlek
    • 16 bakgrundsbelysta och anslagskänsliga MPC trigger pads
    • 8 rattar, 8 faders
    • Inkluderar följande programvaror: Ableton Live Lite, AIR Hybrid 3, SONiVOX Twist 2.0 och Akai Pro MPC Essentials, VIP 3.0
    • Ny layout med LCD-skärm för snabbare tillgång till viktiga DAW-baserade funktioner
    • USB-MIDI med 5-pin MIDI in/ut, ingångar för sustain- och expressionpedal
    • Pitch bend & moduleringshjul med god respons samt oktav upp/ner
    • Dimensioner: 914 x 286 x 63,5 mm
    • Vikt: 7.8 kg

VIP 3.0

VIP 3.0 är en prisbelönt software-plattform som fungerar som en komplett lösning för att samla dina virtuella instrument- och effekt plugins. Med VIP 3.0 integreras controller-keyboard och software sömlöst, vilket gör arbetsflödet snabbare och mer naturligt. VIP-plattformen körs helt standalone, och stödjer praktiskt taget alla VST-instrument- och effektplugins. I VIP går det snabbt att söka i ett samlat bibliotek, och du kan redigera och mixa upptill 8 instrument samtidigt, och skapa egna patches med olika effekter. Med VIPMS (VIP Native Plugin Map Standard) som låter externa plugin-producenter skapa egna plugin maps för VIP, dessutom till MIDI Learn, Pad Chord Progressions, Key Controls och Setlist-funktion, så är VIP 3.0 en hjälpsam mjukvara som låter dig få ut mest möjligt av din controller och ditt plugin-bibliotek! VIP 3.0 ingår i vissa controller-keyboards från Akai Professional och M-Audio.

Specifikationer
    Antal tangenter 61