Öppettider: Mån-Fre: 11.00-18.00 | Lördag: 10:00 - 14:00 | Söndag: Stängt

Akustiska gitarrer och tillbehör

Black Sheep Stämapparat Clip On

Enkel och smidig kromatisk clip-on stämapparat för gitarr, ukulele, violin m.m Drivs med medföljande batteri. Vår mest sålda stämapparat.

Reno RU150 Red

Sopranukulele med sidor och botten i agathis samt topp i sapele. Mekanik i metall. Levereras med gigbag. Färg: Röd.

Reno RU150 White

Sopranukulele med sidor och botten i agathis samt topp i sapele. Mekanik i metall. Levereras med gigbag. Färg: Vit.

Yamaha CS40 mk2 Natural

Vår mest sålda nylonsträngade gitarr, här i 3/4 juniorstorlek, är en utmärkt nybörjargitarr med bra kvalitet och ton. Sidor och botten i tonewood, topp i gran, samt greppbräda i rosewood.

Yamaha C40 mk2 Natural

Vår mest sålda nylonsträngade gitarr, Yamaha C40, är en utmärkt nybörjargitarr med bra kvalitet och ton. Sidor och botten i tonewood, topp i gran, samt greppbräda i rosewood.

Yamaha C40 mk2 Black

Band Industries Roadie Standalone Automatic Guitar Tuner

Roadie är världens första fristående automatiska stämapparat för gitarr. Stäm ditt instrument, på ett par sekunder med otrolig precision. Fungerar för både akustiska och elektriska gitarrer och även 7-, 8- och 12-strängade. Ladda hem den kostnadsfria appen för iOS och Android för att få tillgång till mer avancerade funktioner.

Yamaha THR5A

Kompakt comboförstärkare från Yamaha med 2st 8cm högtalare, 10W uteffekt, 5 förstärkarmodeller, 11 effekter, inbyggd stämapparat, AUX-ingång, hörlursutgång samt USB för redigering via THR Editor och inspelning i macOS och Windows. THR5 kan drivas med batteri och levereras med nätadapter.

Yamaha FG800M Natural

Mattlackad akustisk gitarr i Yamahas FG-serie med botten och sidor i nato/okume, topp i gran, hals i nato, samt greppbräda i rosewood.

VGS Classic Pro Arte GC 130 A 4/4

Klassisk gitarr i toppkvalité från VGS med en topp i solid gran, sidor & bakstycke i mahogny, hals i lönn och greppbräda i hardwood.

Yamaha APX600 Black

Akustisk gitarr med cutaway i Yamahas APX-serie med botten och sidor i nato, topp i gran, hals i tonewood, samt greppbräda i rosewood. Mikrofonsystem: Yamaha System 65 + SRT Piezo Pickup med EQ och inbyggd stämapparat.

Yamaha APX600 Vintage White

Alhambra 1C

Spansktillverkad klassisk nylonsträngad gitarr. Sidor och botten i mahogny, topp i solid röd ceder, hals i mahogny samt greppbräda i indisk rosewood.

Yamaha Silent SLG200N Nylonsträngad

När som helst, var som helst. SLG200-serien inspireras av klassisk gitarrdesign och har egenskaper som en slimmad hals, tunn kropp och låg stränghöjd som låter även den mest ”elektriske” gitarristen spela klassiskt! Ljudet är autentiskt med SRT-systemet och konstruktionen ultraslimmad och ihopfällbar.

Den avtagbara topp-delen av SLG’s ram gör den mer bärbar än någon annan gitarr. Den lyxiga gigbagen kan lätt bäras och läggas t ex i förvaringsutrymmen på flygplan.

Den kroppslösa designen erbjuder ett naturligt dämpat ljud som låter dig öva utan att störa andra. SLG är ca 80% tystare än en vanlig klassisk gitarr.

Fler trevliga funktioner är att man kan koppla in en musikspelare/telefon och spela tillsammans med sin favoritartist i hörlurar och stämma gitarren med den inbyggda precisa kromatiska stämapparaten.

Taylor GS Mini-e Walnut

GS Mini (Grand Concert Mini) med sidor och botten i valnöt, topp i solid gran, hals i sapele och greppbräda i ebenholts. Mikrofonsystem: Taylor ES-B. Levereras med gigbag.

Taylor Academy 12e

Grand Concert I serien Academy från Taylor. Sidor och botten i sapele, topp i solid sitkagran, hals i mahogny och greppbräda i ebenholts. Mikrofonsystem: Taylor ES-B. Levereras med gigbag.

Yamaha Silent SLG200S TBL svart stålsträngad

Nu kan du spela stålsträngad gitarr var som helst och när som helst! SRT Powered är ett nytt system, designat för att återskapa kroppsresonans från en akustisk gitarr, här i en kroppslös gitarr. Yamaha har tagit fram SRT tillsammans med skivartister i professionella studios, där ljudet från en high-end akustisk Yamaha-gitarr har spelats in med extrem precision. Ljudet kan även blandas med vanlig piezo för utökad flexibilitet.

Den kroppslösa designen erbjuder ett naturligt dämpat ljud som låter dig öva utan att störa andra. SLG är ca 80% tystare än en vanlig stålsträngad gitarr så du behöver inte oroa dig för att störa grannar eller familjen.

Taylor GS Mini-e Bass

Akustisk bas med kroppsformen GS Mini (Grand Concert Mini). Sidor och botten i laminerad sapele, topp i sitkagran, hals i sapele och greppbräda i ebenholts. Mikrofonsystem: Taylor ES-B. Levereras med gigbag.

Akustiska gitarrer och tillbehör