Öppettider: Se våra Julöppettider här |Telefon: 042 - 21 51 39 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
    Filters
    Inställningar
    Sök

    Blackstar ID:CORE V3

    BLACKSTAR ID:CORE V3

    Oavsett om man är nybörjare eller proffs, vill man alltid ha ett bra sound och en fantastisk spelupplevelse. Blackstar har med sin ID:Core serie visat att det är möjligt till ett bekvämt prisläge. Med ett brett stereo sound och fantastiska effekter samt förstärkarsimuleringar får du ett litet men kraftfullt paket med många funktioner. Nu introduceras ID:Core V3. Med ytterligare förbättringar och utökade funktioner.

    Super Wide Stereo-ljudet greppar direkt tag om en så fort man pluggat in, ett stort sound ur en till synes liten förstärkare. Livestreaming till din smartphone är enkelt med en TRRS-kabel och inbyggd USB-anslutning gör att du enkelt kan spela in direkt till din dator. Blackstars kostnadsfria Architect programvara ger dig tillgång till avancerade Cab Rig Lite avancerade kabinett simuleringar, tillsammans med mer djupgående redigering och patch hantering.

    Visa som Grid Lista
    Filtrera
    Filters
    Sortera på
    Visa per sida

    Blackstar ID:Core v3 10 Stereo

    376718
    1.395,00 kr

    Tredje generationens ID:Core Stereo, här med 10W uteffekt, är en gitarrförstärkare av combomodell med stereoljud och 2st 3" högtalare. ID:Core v3 har inbyggt förstärkarsimulering med 6 olika modeller, 12 stereoeffekter, ISF EQ, stämapparat, USB för koppling mot dator, och levereras med programvarorna Blackstar Architect och Cab Rig Lite.

    Blackstar ID:Core v3 20 Stereo

    376719
    1.795,00 kr

    Tredje generationens ID:Core Stereo, här med 20W uteffekt, är en gitarrförstärkare av combomodell med stereoljud och 2st 4" högtalare. ID:Core v3 har inbyggt förstärkarsimulering med 6 olika modeller, 12 stereoeffekter, ISF EQ, stämapparat, USB för koppling mot dator, och levereras med programvarorna Blackstar Architect och Cab Rig Lite.

    Blackstar ID:Core v3 40 Stereo

    376720
    2.095,00 kr

    Tredje generationens ID:Core Stereo, här med 40W uteffekt, är en gitarrförstärkare av combomodell med stereoljud och 2st 6,5" högtalare. ID:Core v3 har inbyggt förstärkarsimulering med 6 olika modeller, 12 stereoeffekter, ISF EQ, stämapparat, USB för koppling mot dator, och levereras med programvarorna Blackstar Architect och Cab Rig Lite.

    Blackstar ID:CORE V3