Öppettider: Mån-Fre: 11.00-18.00 | Lördag: 10:00 - 14:00 | Söndag: Stängt 
 
042 - 21 51 39 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Bose

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Bose T1 Power Supply

  174312
  365,00 kr

  Nätadapter till T1 Tonematch.

  Bose SoundTouch Wireless Link

  C10904
  1.399,00 kr

  Spela musik helt trådlöst på en befintlig stereoanläggning eller ett hemmabiosystem. Streama musik från hemmets Wi-Fi®- och Bluetooth®-enheter.

  Bose S1 Battery pack

  318825
  1.399,00 kr

  Sätt igång ditt Bose S1 Pro-system och spela i upp till 6 timmar med hjälp av detta uppladdningsbara S1-batteripaket. Lithium-ion-batteriet installeras lätt i det dedikerade batteriutrymmet på din S1 Pro för säkert och pålitligt bruk. Använd Quick Charge-funktionen till att ladda upp ditt S1-batteripack.

  Bose ToneMatch T4S Digital Mixer

  319508
  5.695,00 kr

  Digitalmixer med 4 ingångskanaler för både mikrofon och instrument med ToneMatch-förval och inbyggda effekter. Bose T4S har även 2 auxingångar, USB-ingång för uppspelning, 2 balanserade utgångar, 2 sendutgångar, 2 digitala ToneMatch-utgångar, USB samt hörlursutgång.

  Bose S1 Pro

  318824
  5.699,00 kr

  All-in-one aktivt PA, golvmonitor, övningsförstärkare och musiksystem. 3-kanals mixer, reverb, Bluetooth audio streaming och ToneMatch processing.

  Med en 3-kanals mixer, reverb, bluetooth streaming och ToneMatch-processing inbyggt, är S1 Pro redo till att vara ditt go-anywhere PA. Med en vikt på bara 6 kg, och genom att använda det bekväma bärhandtaget, är detta ultraportabla och robusta S1 Pro systemet designat för enkel transport. Uppträd vart som helst med ett lithium-ion uppladdningsbara batteri (extratillbehör). 

  S1 Pro fungerar optimalt i fyra olika positioner med Auto EQ, som med hjälp av interna sensorer, registrerar placeringen och ger optimal prestanda. När S1 PRO placeras i en ny position, använder systemet automatiskt den optimala EQ-inställningen för att optimera ljudkvaliteten. S1 levererar horisontal ljudspridning precis som ett Bose L1 system. 


  Auto EQ registrerar placeringen med hjälp av interna sensorer, och optimerar automatiskt till bästa prestanda:  


  • Placering på förhöjd plan yta - placera S1 PRO på en plan yta, bord eller liknande, och systemet ljuder klart och jämnt hos publiken och garanterar, att det kan nyttja hela frekvensområdet
  • Tippad bakåt - tilta systemet bakåt om publiken sitter tätt inpå dig. Var noga med att stå eller sitta vid sidan av högtalaren för att undgå att blockera ljud till publiken
  • Monitor Mode - för att använda S1 Pro som en personlig golvmonitor ska du placera den horisontellt på golvet framför, pekande mot dig själv. Vippa högtalaren på sidan och vrid Bose-loggan moturs för att matcha din valda placering 
  • Monterad på stativ - Placera ett eller två S1 Pro-system på högtalarstativ (säljer separat) till generell ljudförstärkning  • Allsidigt och enkelt: S1 Pro kommer komplett med en 3-kanals mixer, reverb och bluetooth audio streaming Låt bra med ToneMatch-processing till mikrofoner och akustiska gitarrer, medan du spelar musik trådlöst från din mobila enhet
  • Uppträd vart som helst med ett uppladdningsbart lithium-ion batteri (extrautrustning)  Anpassningsbar: Flera placeringsmöjligheter ger dig den bästa spridningen för din publik, medan Auto EQ bevarar optimalt ljud i alla riktningar
  • Imponerande förhållande mellan storlek och prestanda: S1 Pro levererar hög output i ett litet paket, redo att fungera som ditt alternativa allt-i-ett PA, golvmonitor, övningsförstärkare eller primära musiksystem
  • Kompatibel med standard högtalarstativ 35 mm
  • Balancerad line out för anslutning till ytterligare S1 Pro system, eller mixer Inkl. överdrag och strömförsörjning

  Bose ToneMatch T8S Digital Mixer

  319509
  8.495,00 kr

  Digitalmixer med 8 ingångskanaler för både mikrofon och instrument med ToneMatch-förval och inbyggda effekter. Bose T4S har även 2 auxingångar, USB-ingång för uppspelning, 2 balanserade utgångar, 4 sendutgångar, 2 digitala ToneMatch-utgångar, USB samt hörlursutgång.

  Bose L1 Compact

  174303
  8.598,00 kr

  Bose L1 Compact ger en jämn och bred ljudtäckning över hela scenen och ut över publiken tack vare BOSE® Spatial Dispersion™ högtalarteknik.Den smala konstruktionen ger en nästan 180-gradig täckning horisontellt utan ”döda punkter”.

  Stativet har en integrerad bashögtalare och förstärkare plus en 2-kanalig mixer med totalt fyra ingångar och två utgångar.

  Med minimal storlek, låg vikt, enkel uppbyggnad, flexibel placering, är L1® Compact-systemet perfekt för livemusik, mobila diskotek, föreläsningar, företagspresentationeri små och medelstora barer, klubbar, salar eller konferenslokaler.Bär in allt i en vända och montera systemet på en minut. Levereras med bärväskor.

  Bose F1 Model 812

  268212
  10.295,00 kr

  Bose® F1 Model 812 Flexible Array-högtalaren är den första strömförsörjda, bärbara högtalaren där du kan justera det vertikala täckningsmönstret. Man kan välja mellan fyra olika inställningar. Oavsett om du står på golvet, på en scen, inför trappstegsformade sittplatser eller en åskådarbänk och spelar kan du nu alltså anpassa PA efter rummet. Högtalaren är aktiv på 1000 watt.

  Bose F1 Subwoofer

  268213
  10.295,00 kr
  Bose® F1-subwoofern med sina 1000 watt har prestanda som en större baslåda i en kompaktare design som är lättare att bära och transportera. Ett stativ för Bose F1 Model 812 Flexible Array-högtalaren är inbyggt i kroppen på subwoofern, så att du alltid vet var du har det. Installationen blir snabb och enkel.

  Bose L1 Compact Wireless

  311243
  10.450,00 kr
  • L1 Compact-system med trådlös anslutning
  • Bose Spatial Dispersion-högtalarteknik fördelar ljudet jämnt över scenen och publiken, även långt ut på sidorna
  • Två ToneMatch-kanaler med fasta förval för en handhållen mikrofon och en akustisk gitarr
  • Inbyggd bashögtalare i strömstativet
  • Två positioner: Omonterad för mindre utrymmen och uppmonterad för större platser
  • Idealiskt för musikframträdanden, mobila DJ:ar, klassrum, affärspresentationer och hemmabruk
  • SoundTouch Wireless Link-adaptern ger smidig streaming och styrning helt trådlöst för musiker och DJ:ar

  Med det trådlösa L1 Compact-paketet kan L1 Compact användas med trådlös streaming. L1 Compact-systemet kombinerar konventionella PA-anläggningar och monitorer i ett enda elegant system. Placerat bakom eller bredvid en artist, diskjockey eller konferencier ger systemet bred, jämn ljudtäckning över hela scenen och till publiken – även långt ut på sidorna. Det är vårt minsta, lättaste och mest lättinstallerade L1-system och väger bara 13,2 kg.

  Bose L1 Model 1S med B1

  SET000126
  15.495,00 kr

  Mer än L1 Compact men mindre än L1 Modell-2 och självklart med den höga kvalitet du förväntar dig av ett Bose L1 högtalarsystem.

  - 180 graders spridning, 
  - Klarar upp till 300 personer
  - Paket med L1s högtalare, Power Stand och B1 bas
  - Levereras komplett med väskor och kablar.

  Bose L1 Model II med B2

  SET000132
  24.295,00 kr

  När det gäller bärbara ljudsystem är BOSE® synonymt med high-fidelity och distorsionsfritt, fylligt ljud för både röstförstärkning och livemusik. Enkelt men smart placerat bakom musikern når L1, med sin revolutionerande nya teknik, ut till varenda punkt på scenen och publiken – i princip helt utan volymförlust. Känn liveframträdandets värme och musikaliska klarhet, levererat genom ett riktigt snyggt system. Du kan vara helt säker på att få en otroligt jämn ljuddistribution genom hela lokalen,både för dig själv och för din publik. Från små PA-system för föreläsningar och konferenser till stora, bärbara ljudsystem för konserthallar och utomhusarenor – BOSE® sätter standarden för kvalitetsljud, bärbarhet, mångsidighet och pålitlighet för alla användningsområden.

  Bose

  Filter by:

  Clear All
  Min: 365 kr Max: 24.295 kr
  kr365 kr24295