Öppettider: Mån - Fre: 11:00 - 18:00 | Lördag: 10:00-14:00 | Söndag: Stängt Telefon: 042 - 21 51 39 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Leverans, frakt och returer

  Leveranstid

  Vi försöker alltid leverera din beställning så snabbt som möjligt. Alla produkter på vår hemsida har en beräknad leveranstid. Om denna inte skulle stämma kontaktar vi dig med en ny leveranstid.

  Fraktsätt

  När du handlar hos oss levereras dina varor säkert med DHL. Du blir aviserad via epost när din beställning hämtats från vårt lager, och du får även ett meddelande via SMS när din beställning finns att hämta hos ditt utlämningsställe. Produkter märkta med Digital levereras elektroniskt till dig via epost till den adress du anger vid betalning.

  Fraktavgift

  Fri frakt vid beställningar över 2000 kronor. På mindre beställningar tillkommer en fraktavgift på 79 kronor.

  Returer

  Vill du ångra ett köp kontaktar du oss via epost mail@halmenmusik.se eller telefon 042 - 215139. Du får sedan instruktioner via epost om hur du skall gå tillväga med din retur. Vi förbehåller oss rätten att vid retur av vara göra ett värdeminskningsavdrag om varans status har förändrats i sådan mån att den inte längre går att sälja till annan kund utan att göra avdrag på försäljningspriset. Observera att varor som t ex munspel, blockflöjter etc ej kan returneras p.g.a hygieniska skäl.

  Vid retur ska varan förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande emballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Tänk på att inte fästa några adresslappar direkt på originalförpackningen utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Observera att du som kund betalar returfrakten till oss, och kostnad för retur är beroende på vad det är för produkt som ska returneras. Vi återbetalar dig så fort som möjligt efter att vi tagit emot returen och kontrollerat dess status. Återbetalning sker alltid till det ursprungliga betalsättet.