Kontakta oss    |    Skola/Kommun    |    Parkering    |    Service    |    Rea/Begagnat

Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Filters
Inställningar
Sök

Instrumentvård/Verktyg

Visa som Grid Lista
Filtrera
Filters
Sortera på
Visa per sida

Music Nomad Case Humidifier

324100
210,00 kr

Luftfuktare som förbättrar klimatet i instrumentcaset. Enkelt att kolla vattennivå, inkluderar svamp. Stränginstrument är beroende av fuktighet för att hålla och låta så bra som möjligt. Torrt träslag krymper och kan spricka. Humitar från Music Nomad är en luftfuktare för användning i gitarr/instrumentcase, och är en produkt som är enkel att använda, spiller inte, och som ger ett tryggt och förbättrat klimat för ditt instrument.

Music Nomad Fretboard F-ONE Oil

324059
135,00 kr

Rengör, skyddar och fräschar upp greppbrädan. Tillverkad av naturliga oljor som inte torkar ut träet. 60 ml. 

Music Nomad FRINE Fret Polishing Kit

324062
295,00 kr

FRINE Fret Polish Kit från Music Nomad är ett komplett set för att underhålla band, och innehåller 1 x FRINE Fret Polish 30 ml, 3 x fretboard guards av rostfritt stål för Small, Medium och Jumbo-band, samt 1 x mikrofiberduk på 8" x 16". 

Music Nomad GRIP Winder

324066
199,00 kr

GRIP Winder från Music Nomad är en innovativ strängvev som gör strängbyte enklare, tryggare och roligare. GRIP Winder har en design som gör jobbet snabbt, ljudlöst och utan att använda kraft, med ett ergonomiskt handtag med en yta som inte glappar. GRIP Winder passar alla stämskruvar i alla storlekar och har en slank design som fungerar även med elgitarrer och 12-strängade gitarrer där skruvarna ofta sitter tätt. 

Music Nomad Premium Guitar Care Kit 3 Pack

324080
255,00 kr

Rengörings- och underhållsset för gitarr. Innehåller 1 x The Guitar ONE som rensar, polerar och vaxar, 1 x F-ONE greppbrädsolja och 1 x mikrofiberduk.

Music Nomad Suede Polishing Cloth

324092
99,00 kr

Mjuk mikrofiberduk med fiber som effektivt tar bort skit och smuts från ytor. Den har inga kanter som kan repa ditt instrument, och får instrumentet att skina som ett blankpolerat instrument i ett showroom. Duken är tillverkad av mikrofiber med högt innehåll, och passar perfekt i kombination med andra rengöringsprodukter för musikinstrument från Music Nomad.

Music Nomad The Guitar One

324095
160,00 kr

Guitar ONE från Music Nomad ger dig både rengöring, polish och vax för gitarr i en och samma produkt. Denna bio-nedbrytbara produkt får lacken på din gitarr att skina, och innehåller Brasiliansk carnauba-vax som lämnar kvar en tunn genomskinlig yta som skyddar ditt instrument. Kan användas tryggt på alla lackerade ytor, inkl. nitrocellulosa. Guitar ONE rekommenderas ej för matta gitarrer. Guitar ONE från Music Nomad är en produkt som gör underhåll av din gitarr lätt enkelt och smidigt. 120 ml. 

Music Nomad The Humitar

324099
165,00 kr

Stränginstrument är beroende av luftfuktighet för att hålla och låta allra bäst. Torrt trä krymper och kan spricka, och det är därför väldigt viktigt att ditt instrumentet lever i ett sunt klimat. Humitar från Music Nomad är en luftfuktare för gitarrer och är en produkt som är enkel att använda, spiller inte, och som gör ett tryggt och sunt klimat för ditt instrument.

Music Nomad The Octopus 8 'n 1 Tech Tool

324103
215,00 kr

8-i-1 multiverktyg till arbete med musikinstrument. Skruvmejsel + 5 x Unbrako. Octopus 8 ‘n 1 Tech Tool är ett innovativt multiverktyg från Music Nomad som passar perfekt till arbeten med musikinstrument, som skruvar på stall, sadlar, pottar, strämskruvar och elektronik etc. Ergonomiskt handtag.

Music Nomad TUNE-IT

324105
155,00 kr

Med TUNE-IT behöver du inte stämma mellan varje låt! TUNE-IT appliceras på översadel, sadel, stall och andra rörliga  delar vid strängbyten, och bidrar till att hålla stämningen och förstärker strängarna. Produkten reducerar även friktion och slitage, och skyddar mot rost och korrosion. TUNE-IT påverkar ej strängljudet eller sustain. 

Planet Waves GH Humidifier

103431
119,00 kr

Smidig och effektiv luftfuktare för akustiska gitarrer. Påfyllningsspruta för påfyllning av svampen i luftfuktaren medföljer.

planet Waves Bass Peg Winder PWPW1B Strängvev

103450
119,00 kr

Ergonomisk utformad strängvev med en gjuten skåra som underlättar arbetet vid sträckning av strängen (String-stretcher) samt strängstift utdragare. Designad för bas.

Taylor Truss Rod Wrench

263742
119,00 kr

Taylors dragstångsnyckel är ett praktiskt verktyg för att justera halsen på sin gitarr.

Är man oerfaren rekommenderar vi att man rådfrågar oss om hur man justerar en truss rod. 

Taylor Truss Rod Wrench Nylon

263743
179,00 kr

Taylors dragstångsnyckel är ett praktiskt verktyg för att justera halsen på sin gitarr.

Är man oerfaren rekommenderar vi att man rådfrågar oss om hur man justerar en truss rod. 

 

Taylor Satin Guitar Cleaner, 4 oz.

348124
125,00 kr

Rengör och restaurerar en gitarrkropp med satin-finish. Lämnar inga oljor, silikon eller vaxartade rester.

Planet Waves Pro-Winder DP0002 Strängvev

103447
179,00 kr

Det ultimata verktyget vid omsträngning av gitarrer, banjos och mandoliner.
D'Addarios Pro Winder är en högkvalitativ strängvev med inbyggd tång, har ergonomiskt utformat skelett.
Den har också strängstiftutdragare.

 

Planet Waves Pro-Winder DP0002B Strängvev

103448
179,00 kr

Det ultimata verktyget vid omsträngning av basar.
D'Addarios Pro Winder är en högkvalitativ strängvev med inbyggd tång, har ergonomiskt utformat skelett.
Den har också skåra för strängsträckning samt strängstiftutdragare.

 

Planet Waves PW-HPRP-03 Refill Pack

196419
299,00 kr

Refill set för HPK-01. Innehåller 3 fuktpåsar.

Planet Waves HPK01 Humidity Control System

179844
449,00 kr

HPK01 är ett 2-vägs automatiskt luftfuktningssystem för akustiska gitarrer som både avger och tar till sig fukt och håller en konstant luftfuktighet på 45-50%. Kräver ingen extra skötsel.

Music Nomad Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set

354178
925,00 kr

Music Nomads Premium Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set erbjuder oöverträffad mångsidighet i ett kompakt, robust etui. Designad speciellt för gitarrer och levereras med 18 skruvbitsr, 7 insexnycklar, plus Music Nomads Premium skiftnyckel.

 

Perfekt för justeringar på gitarrer som: stämskruvar, jack, pottar, stall, pickuper, bakstycken, strängtryck, plektrumskydd, tremolos och mer. Ett ergonomiskt, stort handtag som är tillverkat av starkt ballistiskt nylonmaterial som inte skrapar hårdvara och är konstruerad för de mest populära insexnycklarna.

 

Allt du behöver för att justera ditt instrument!

Ett måste för varje instrumentfodral eller arbetsstation.

Music Nomad Premium Work Station

324086
550,00 kr

Music Nomads Premium arbetsmatta och 5-i-1 Cradle Cube-nackstöd hjälper dig att göra reparationer och underhåll på ditt stränginstrument på ett säkert sätt.

 

Om du lägger instrumentet på en handduk eller direkt på en hård yta kan det skada, men den stora högpresterande arbetsmattan är speciellt gjord för musikinstrument. Utvecklad med ett speciellt TPE-material som är säkert i alla ytor, arbetsmattan är luktfri och innehåller inget gummi, PVC, bly, latex, dioxiner eller klorid, och den unika konstruktionen med slutna celler gör den kemisk och bakteriebeständig.

 

Den specialdesignade anti-glid ytan ger dragkraft medan du arbetar och är hållbar men ändå mjuk för att undvika repor på ditt instrument.

 

Cradle Cube-nackstödet har fem olika höjder och vinklar, vilket ger den perfekta följeslagaren till arbetsmattan för reparationer och underhåll. Cradle Cube är tillverkad av ett innovativt gelmaterial och stöder försiktigt men fullt ut på båda sidor om halsen. 

Music Nomad The Nomad Tool Set

343320
195,00 kr

Nomad Tool Set hjälper dig att enkelt behålla kvalitet, ljud och renhet på din utrustning.

 

Nomad Tool förlänger livslängden och bevarar tonen i dina strängar samtidigt som kroppen och hårdvaran ser ut som ny utan rengöringslösningar. Nomad Tools mikrofiberkudde rengör på toppen och under gitarrsträngar på några sekunder. Den dubbelsidiga mikrofiberkudden skyddar också samtidigt greppbrädan och banden från skador. Nomad Tool's mikrofiberkudde är också bra för att ta bort damm, smuts och fingeravtryck på instrumentets kropp och svåråtkomliga områden.

 

De supermjuka borstfibrerna i motsatt ände hjälper dig att skydda dig mot dammuppbyggnad och ger finkänslig vård för kropp, stall, pickups, sadlar, stämskruvar och mer.

 

 

Försöker du rengöra de svåråtkomliga områdena? Nomad Slim ger dig möjligheten att ta dig in mellan pickups, under stall med svaj, plektrumskydd (t.ex Les Paul variant), strängar på gitarrhuvudet och mer.

 

Rengöring av damm och smuts är ett kritiskt steg innan du applicerar någon polering för att undvika repor. Nomad Tool och Nomad Slim kan användas på alla elektriska och akustiska stränginstrument, trummor, mixrar, datorer, pedaler och mer.

Music Nomad Premium Truss Rod Wrench - 5/16"

342637
210,00 kr

Att ha rätt verktyg för att utföra dina nyckeltillväxtjusteringar är avgörande.

 

Music Nomads Premium Truss Rod Wrench är full av oöverträffade funktioner och fördelar. Kolstålkonstruktionen ger dig den kvalitet du behöver varje gång, skruvmejsel med magnet som håller skruvarna på plats och den ergonomiska handtagsdesignen ger komfort och lätthet under användning. 

 

Fungerar bra på Gibson-gitarrer, PRS (USA) -gitarrer, Gretsch-gitarrer.

Music Nomad GRIP Puller - Premium Bridge Pin Puller

351607
115,00 kr

Att dra bort strängstift blev precis mycket enklare, säkrare och roligare!

 

Music Nomads GRIP Pullers innovativa design gör att du enkelt kan dra bort strängstift. Skjut helt enkelt under stiftet för att greppa och dra rakt upp. Alternativt använder du en gungrörelse för att rulla tillbaka och lyfta stiftet. Det är så enkelt.

 

Den ergonomiska, gummifodrade komfortgreppdesignen har inga rörliga delar och är en handhantering. Metallfri konstruktion med ett yttre gummi gör det säkert på känsligt trä och alla typer av strängstift som används på akustiska gitarrer. 

Instrumentvård/Verktyg

Filter by:

Clear All
Min: 89 kr Max: 1.095 kr
kr89 kr1095