(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Close
Filters
Inställningar
Sök

Instrumentvård/Verktyg

Visa som Grid Lista
Filtrera
Filters
Sortera på
Visa per sida

Taylor Premium Suede Microfiber Cloth

348120
99,00 kr

Mikrofiberduk från Taylor, tlllverkad i ett väldigt mjukt material som tar bort smuts, oljor och andra beläggningar utan att orsaka märken eller andra skador på ditt instrument. Lämplig för användning på instrument med matt finish.

Dunlop Formula 65 Guitar Polish 651J

C10252
109,00 kr

Rengöringsmedel för gitarrer med lackad yta.

Dunlop Lemon Oil 6551J

C10251
109,00 kr

Lemon Oil (citronolja) från Dunlop rengör, vårdar och oljar in din greppbräda - allt med en fräsch citrondoft. 

Dunlop Deluxe Bass String Winder

393330
129,00 kr

Dunlop 115SI är en robust strängvev för bas tillverkad i metall, som hjälper dig att snabbt och smidigt stränga om din bas.

DMI Fret Butter

405173
120,00 kr

Fret Butter från DMI Guitar Labs är en patenterad produkt för rengöring av ditt stränginstruments greppbräda. Fret Butter återfuktar träet och tar bort smuts och oxidation från dina bandstavar med en enkel applicering och polering. Resultatet är en ren och återfuktad greppbräda med glänsande band och en silkeslen finish som skyddar mot svett, syror, metallkorrosion och slitage från strängar.

Taylor Sense Guitar Health Monitoring System

325634
790,00 kr

Taylor Sense Smart Battery Box är ett nytt monitorerings-system för din gitarrs hälsa. Den placeras där batteriet brukar sitta och har integrerade sensorer för fukt, temperatur och batteriliv. All data skickas till appen TaylorSense som finns i App Store eller Google Play Store.

Taylor Guitar Polish

348122
110,00 kr

Taylors Guitar Polish är ett putsmedel framtaget för att lyfta finishen på din Taylorgitarr. Fungerar även på andra instrument med en "glossy" finish. Innehåller 118 ml. Tillverkad i USA.

Taylor Fretboard Conditioner

348123
110,00 kr

Taylors Fretboard Conditioner är framtagen speciellt för att rengöra greppbrädan på din Taylorgitarr. Lämnar inga spår av oljor eller silikon. Innehåller 59 ml. Tillverkad i USA.

Planet Waves SHG-01 String Height Gauge

327304
149,00 kr

SHG-01 String Height Gauge är ett allt-i-ett-verktyg för att kunna göra setup på dina instrument med högsta precision. Fördelarna är uppenbara. Istället för att gå på fingerkänsla kan du få exakt samma stränghöjd, relief och setup på alla dina instrument, alltid. Stryktålig i rostfritt stål, detta är ett verktyg som gör det enkelt att mäta stränghöjd, pickupavstånd till strängarna, hals relief och andra kritiska mått, var som helst och när som helst. Det smidiga fysiska formatet gör att det inte finns någon ursäkt för att inte alltid ha den med sig.

Taylor Premium Plush Microfiber Cloth

348121
89,00 kr

Taylor Premium Plush Microfiber Cloth är en mikrofiberhandduk för rengöring och polering av ditt instrument utan risk för repor eller ytskador. Det är den perfekta trasan för rengöring av gitarrer och basar med blank yta.

Music Nomad Premium Guitar Tech Truss Rod Wrench Set

372449
1.095,00 kr

Music Nomads Premium Guitar Tech Truss Rod and Wrench Set erbjuder oöverträffad mångsidighet i ett kompakt, robust etui. Designad speciellt för gitarrer & basar och levereras med 6 insexnycklar, 3 hylsnycklar, specialdesignad ekernyckel och en skruvmejselbits. 

 

Perfekt för att justera halsar på olika gitarrmodeller. Funkar att använda till Music Nomad's Octopus 8 'n 1 Tech Tool, ett ergonomiskt, stort handtag som är tillverkat av starkt ballistiskt nylonmaterial som inte skrapar hårdvara och är konstruerad för de mest populära insexnycklarna.

 

Allt du behöver för att justera ditt instrument!

Ett måste för varje instrumentfodral eller arbetsstation.

Music Nomad GRIP Bit - Peg Winder Attachment

324063
145,00 kr

Music Nomads innovativa GRIP Bit fästs till alla trådlösa skruvdrage och glider jämnt och tyst över dina stämskruvar. GRIP Bit design passar så gott som alla stämskruvar, både stora och små. Fungerar till elgitarr, akustisk gitarr, bas, banjo, mandolin, ukulele och stråk. 

Music Nomad Premium Spanner Wrench with Microfiber Suede Backing

342635
180,00 kr

Åtdragning och justeringar av din utrustning blir mycket enklare med Music Nomads premium multi Spanner Wrench.

 

Med högkvalitativt 100% rostfritt stål i kombination med precisionsskurna tänder garanteras ett tätt grepp om de unika detaljerna i din utrustning. Låg 1,2 mm-profil låter dig komma under volym & tonkontroller och strängar för att dra åt hårt muttrar.

Ett mjukt underlag av mikrofiber håller din finish repfri under användning. Kompakt i storlek för fickan och fodralet.

Music Nomad GRIP Cutter - Premium String Cutter Strängvev

324064
245,00 kr

Att byta strängar blir mycket lättare med Music Nomads GRIP Cutter.

 

GRIP Cutter är av hög kvalitet kromad vanadinstål, är fjäderbelastad och kommer med ett bra plastskydd när det inte används. GRIP Cutter har ergonomiska handtag av gummi och klipper snabbt både tjocka & tunna strängar. Den är perfekt för elgitarr, akustisk gitarr, bas, banjo, mandolin och stråk.

 

Music Nomad Super Soft Microfiber Suede Polishing Cloth - 3 Pack

324093
160,00 kr

Music Nomads 3-pack Super Soft Microfiber Suede Polishing Cloths förlänger kvalitet på ditt instrument.

 

Microfiber är ett revolutionerande material som innehåller 90 000 mikrofiber per kvadrattum. Dessa fibrer tar enkelt bort smuts och damm från ytorna. Supermjuk och luddfri konstruktion som är det bästa att rengöra din utrustning med.

 

Perfekt för instrumentets kropp, nacke och strängar. Det är perfekt för elgitarr, akustisk gitarr, bas, banjo, mandolin, ukulele och stråk.

Music Nomad GRIP Puller - Premium Bridge Pin Puller

351607
115,00 kr

Att dra bort strängstift blev precis mycket enklare, säkrare och roligare!

 

Music Nomads GRIP Pullers innovativa design gör att du enkelt kan dra bort strängstift. Skjut helt enkelt under stiftet för att greppa och dra rakt upp. Alternativt använder du en gungrörelse för att rulla tillbaka och lyfta stiftet. Det är så enkelt.

 

Den ergonomiska, gummifodrade komfortgreppdesignen har inga rörliga delar och är en handhantering. Metallfri konstruktion med ett yttre gummi gör det säkert på känsligt trä och alla typer av strängstift som används på akustiska gitarrer. 

Music Nomad Premium Truss Rod Wrench - 5/16"

342637
210,00 kr

Att ha rätt verktyg för att utföra dina nyckeltillväxtjusteringar är avgörande.

 

Music Nomads Premium Truss Rod Wrench är full av oöverträffade funktioner och fördelar. Kolstålkonstruktionen ger dig den kvalitet du behöver varje gång, skruvmejsel med magnet som håller skruvarna på plats och den ergonomiska handtagsdesignen ger komfort och lätthet under användning. 

 

Fungerar bra på Gibson-gitarrer, PRS (USA) -gitarrer, Gretsch-gitarrer.

Music Nomad The Nomad Tool Set

343320
195,00 kr

Nomad Tool Set hjälper dig att enkelt behålla kvalitet, ljud och renhet på din utrustning.

 

Nomad Tool förlänger livslängden och bevarar tonen i dina strängar samtidigt som kroppen och hårdvaran ser ut som ny utan rengöringslösningar. Nomad Tools mikrofiberkudde rengör på toppen och under gitarrsträngar på några sekunder. Den dubbelsidiga mikrofiberkudden skyddar också samtidigt greppbrädan och banden från skador. Nomad Tool's mikrofiberkudde är också bra för att ta bort damm, smuts och fingeravtryck på instrumentets kropp och svåråtkomliga områden.

 

De supermjuka borstfibrerna i motsatt ände hjälper dig att skydda dig mot dammuppbyggnad och ger finkänslig vård för kropp, stall, pickups, sadlar, stämskruvar och mer.

 

 

Försöker du rengöra de svåråtkomliga områdena? Nomad Slim ger dig möjligheten att ta dig in mellan pickups, under stall med svaj, plektrumskydd (t.ex Les Paul variant), strängar på gitarrhuvudet och mer.

 

Rengöring av damm och smuts är ett kritiskt steg innan du applicerar någon polering för att undvika repor. Nomad Tool och Nomad Slim kan användas på alla elektriska och akustiska stränginstrument, trummor, mixrar, datorer, pedaler och mer.

Music Nomad Premium Work Station

324086
550,00 kr

Music Nomads Premium arbetsmatta och 5-i-1 Cradle Cube-nackstöd hjälper dig att göra reparationer och underhåll på ditt stränginstrument på ett säkert sätt.

 

Om du lägger instrumentet på en handduk eller direkt på en hård yta kan det skada, men den stora högpresterande arbetsmattan är speciellt gjord för musikinstrument. Utvecklad med ett speciellt TPE-material som är säkert i alla ytor, arbetsmattan är luktfri och innehåller inget gummi, PVC, bly, latex, dioxiner eller klorid, och den unika konstruktionen med slutna celler gör den kemisk och bakteriebeständig.

 

Den specialdesignade anti-glid ytan ger dragkraft medan du arbetar och är hållbar men ändå mjuk för att undvika repor på ditt instrument.

 

Cradle Cube-nackstödet har fem olika höjder och vinklar, vilket ger den perfekta följeslagaren till arbetsmattan för reparationer och underhåll. Cradle Cube är tillverkad av ett innovativt gelmaterial och stöder försiktigt men fullt ut på båda sidor om halsen. 

Music Nomad Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set

354178
925,00 kr

Music Nomads Premium Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set erbjuder oöverträffad mångsidighet i ett kompakt, robust etui. Designad speciellt för gitarrer och levereras med 18 skruvbitsr, 7 insexnycklar, plus Music Nomads Premium skiftnyckel.

 

Perfekt för justeringar på gitarrer som: stämskruvar, jack, pottar, stall, pickuper, bakstycken, strängtryck, plektrumskydd, tremolos och mer. Ett ergonomiskt, stort handtag som är tillverkat av starkt ballistiskt nylonmaterial som inte skrapar hårdvara och är konstruerad för de mest populära insexnycklarna.

 

Allt du behöver för att justera ditt instrument!

Ett måste för varje instrumentfodral eller arbetsstation.

Planet Waves Pro-Winder DP0002B Strängvev

103448
179,00 kr

Det ultimata verktyget vid omsträngning av basar.
D'Addarios Pro Winder är en högkvalitativ strängvev med inbyggd tång, har ergonomiskt utformat skelett.
Den har också skåra för strängsträckning samt strängstiftutdragare.

 

Planet Waves Pro-Winder DP0002 Strängvev

103447
179,00 kr

Det ultimata verktyget vid omsträngning av gitarrer, banjos och mandoliner.
D'Addarios Pro Winder är en högkvalitativ strängvev med inbyggd tång, har ergonomiskt utformat skelett.
Den har också strängstiftutdragare.

 

planet Waves Bass Peg Winder PWPW1B Strängvev

103450
119,00 kr

Ergonomisk utformad strängvev med en gjuten skåra som underlättar arbetet vid sträckning av strängen (String-stretcher) samt strängstift utdragare. Designad för bas.

Taylor Truss Rod Wrench Nylon

263743
179,00 kr

Taylors dragstångsnyckel är ett praktiskt verktyg för att justera halsen på sin gitarr.

Är man oerfaren rekommenderar vi att man rådfrågar oss om hur man justerar en truss rod. 

 

Instrumentvård/Verktyg

Filter by:

Clear All
Min: 89 kr Max: 1.095 kr
kr89 kr1095