Kontakta oss    |    Skola/Kommun    |    Parkering    |    Service    |    Rea/Begagnat

Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Filters
Inställningar
Sök

Kameramikrofoner

Visa som Grid Lista
Filtrera
Filters
Sortera på
Visa per sida

Røde NTG5 Kit Shotgun mic

357912
7.995,00 kr

NTG5 är det senaste tillskottet till Rødes bästsäljande sortiment med shotgunmikrofoner. Denna mikrofonen setter en helt ny standard för hela sortimentet. Med skräddarsytt frekvensrespons, ultralätt konstruktion och kristallklart broadcastgrade ljud, är NTG5 en revolution i shotgunmikrofon design som riktar sig främst mot professionella användare. Røde har varit en innovatör och marknadsledare inom shotgunmikrofon teknologi. NTG5 är ett bevis för detta.  

 

 

Røde Videomic Go

255545
1.090,00 kr

Plugga enkelt in VideoMic GO, utan att bry dig om batterier, knappar eller inställningar - det är bara att börja filma! Konstruktionen är lätt och kompakt och mikrofonen ger klart och krispigt riktat ljud.Det integrerade Rycote® Lyre®-stötskyddet stänger ute dunsar och vibrationer som annars kan förstöra ljudupptagningen.

 

 

Røde Videomic Rycote

250805
1.490,00 kr

Røde VideoMic är en professionell riktad kondensator "shotgunmikrofon". Baserad på senaste teknologin inom filmindustrin så är VideoMic designad speciellt för att användas med högkvalitativa digitala videokameror. Egenskaper som lågt brus och ovanligt bred bandvidd för storleken. Ultralätt, kraftig ABS-kontruktion. Drivs med ett vanligt 9V-batteri. Switch för högpassfilter eliminerar oönskat rummel och lågbas. LED-indikator vid låg batterinivå.

 

 

Røde Vlogger Kit iOS Edition

377625
1.890,00 kr

Vlogger Kit iOS Edition är ett komplett paket som innehåller allt du behöver för att få ett professionellt resultat när du filmar med en iPhone. Levereras med mikrofonen VideoMic Me-L, det smarta greppet SmartGrip, stativet Tripod 2 samt lampan MicroLED.

 

Vlogger Kit finns även för enheter med USB-C samt i en version (Universal) för enheter med 3,5mm ingång.

 

Røde Vlogger Kit USB-C Edition

377626
1.790,00 kr

Vlogger Kit iOS Edition är ett komplett paket som innehåller allt du behöver för att få ett professionellt resultat när du filmar med en mobiltelefon med USB-C. Levereras med mikrofonen VideoMic Me-L, det smarta greppet SmartGrip, stativet Tripod 2 samt lampan MicroLED.

 

Vlogger Kit finns även för iOS-enheter med Lightning-kontakt samt i en version (Universal) för enheter med 3,5mm ingång.

 

Røde Lavalier GO Professional-Grade Wearable Microphone

354231
945,00 kr

Lavalier GO är en högkvalitativ och smidig mygga för professionell användning, designad för en rad olika applikationsområden. 3,5 mm TRS-anslutningen är designat för att passa perfekt med RØDEs Wireless GO och de flesta andra inspelningsprodukter på marknaden med 3,5 mm mikrofoningång.

Røde Reporter

234675
2.390,00 kr
Handhållen mikrofon för intervjuer, presentationer och liknande.
 
Frekvensresponsen är finjusterad med tanke på att reproducera röst på bästa möjliga sätt.
En nyskapande mikrofonskydd med dubbla lager stänger ute vind och brus utan att behöva ett stort och distraherande puffskydd.
Det medföljer en avtagningsbar flagga för din logotyp eller liknande. 

Røde SmartLav+ Lavalier microphone for smartphones

260657
790,00 kr

SmartLav+ är en mygga i broadcastkvalitet. Du kan använda den till din smartphone, pad, DSLR-kamera, Zoom-inspelare med mera. Detta är något för alla som vill kunna spela in eller förstärka röst i hög kvalitet - perfekt om du t.ex. ska hålla föredrag eller spela in en intervju. SmartLav+ är kompatibel med alla appar som tillåter ljud från headset-ingången. En mycket flexibel mygga med många användningsområden!

Røde VideoMic NTG

357911
3.490,00 kr

VideoMic NTG är en fuktionspackad riktbar shotgunmikrofon med broadcastkvalitet som är optimerad för att användas på kameran. Rak frekvensrespons och precis gainkontroll som ger ett överlägset ljud på vilken inspelning som helst. 

 

Røde Dead Cat VMP

218763
549,00 kr

Vindskydd som passar till VideoMic PRO.

SE Electronics Laser

258470
490,00 kr 999,00 kr

A shotgun condenser with a precision-tuned capsule for capturing high-quality audio direct to camera with no exaggeration and no hype.

• ProMic LASER™ shotgun microphone

• Custom-designed shockmount

• Mic cable with 3.5mm jack

• Protective carry bag

• Foam windshield

 

OBS! Nedsatt pris gäller så länge lagret räcker.

Kameramikrofoner

Filter by:

Clear All
Min: 490 kr Max: 7.995 kr
kr490 kr7995