(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Close
Filters
Inställningar
Sök

Instrumentvård

Visa som Grid Lista
Filtrera
Filters
Sortera på
Visa per sida

Meinl Cymbal Cleaner & Cymbal Protectant

373130
375,00 kr

MCCK-MCCL.

Meinl Cymbal Care Kit, för cymbal består av en flaska Cymbal Cleaner samt en flaska Cymbal Protectant, samt ett par gratis bomullshandskar för att inte lämna fingeravtryck medans du rengör cymbalen.

Cymbal Cleaner:
Premium koncentrerad flytande rengöringsmedel. Designat för Regular/Trad. och Brilliant finish cymbaler. Spraya på medlet på ytan och torka av det för att återställa cymbalens ursprungliga glans.
• Ingen slipning.
• Ingen polering.
• Spraya på och torka.
• Återställer cymbalens ursprungliga glans.
• För cymbaler med både regular/trad. samt brilliant finish.

Cymbal Protectant:
Bibehåller en varaktig, glänsande glans på cymbalerna. Användar vänlig spray appliceras jämnt på cymbalen efter rengöring med Meinl Cymbal Cleaner och skyddar cymbalen från missfärgning orsakad av smuts, damm och fingeravtryck utan att påverka ljudet. Kan användas på både vanliga (traditional) samt cymbaler med brilliant finish.
• Skyddar cymbalen från missfärgning orsakad av damm etc.
• Lättanvänd spray.
• Påverkar inte ljudet från cymbalen.
• För Regular/trad samt brillianta cymbaler.

Music nomad Cymbal Cleaner - Acid Free Cleaner, Polisher, Protectant for Brilliant Finishes

324055
195,00 kr

Scenlamporna tänds och bländningen från dina cymbaler fascinerar publiken.

 

Musik Nomads egenutvecklade cymbal Cleaner är som ingen annan produkt på marknaden. Fri från syra och hjälper dig att rengöra, återställa, polera och skydda dina cymbaler. Fungerar kanon till Zildjian, Paiste, Sabian, Meinl och andra cymbalproducenter.

 

Music Nomad Drum Detailer kombinerar avancerade rengöringsmedel med banbrytande formuleringar, vilket resulterar i oöverträffad prestanda och skydd. Den tar snabbt bort lager av tråkiga oxider och återställer en lysande ögonbländande polerad glans. Det lämnar till och med ett osynligt skyddande lager som minskar oxidationen.

 

Detta bör inte användas på traditionella ytor om du inte vill att de ska vara blanka. Denna produkt innehåller inga hårda frätande kemikalier.

Music Nomad Drum Detailer - For Acoustic & Electronic Kits

324056
145,00 kr

Låt Music Nomad's Drum Detail Polish göra det smutsiga arbetet och rengör hela trumsetet säkert, snabbt och enkelt.

 

Rengör trummor, hårdvara, elektroniska trumkuddar och trumstolar. Det kan till och med användas som cymbalrengöring för att ta bort smuts och damm. Drum Detailer är antistatiskt som hjälper till att minska dammbildning, vattenbaserade formulering som är säker på all matt- och lackfinish med glansförstärkare och UV-skyddsmedel för att ge dina trummor en långvarig glans.

 

Music Nomad Microfiber Drum Detailing Towels - 2 pack

324058
145,00 kr

Music Nomads specialdesignade microfiberduk är ett måste för att bevara dina trummor, cymbaler och hårdvara i perfekt skick.

 

Microfiber är ett revolutionerande material som innehåller 90 000 mikrofiber per kvadrattum. Dessa fibrer tar bort smuts och damm från ytorna. Supermjuk och luddfri konstruktion som är det bästa att rengöra din utrustning med.

Instrumentvård

Filter by:

Clear All
Min: 145 kr Max: 375 kr
kr145 kr375