Öppettider: Måndag-Fredag: 11:00-18:00 | Lördag: 10:00-14:00 | Söndag: Stängt | Telefon: 042 - 21 51 39

Melodica

Cascha HH 2059 Melodica Red

Tag med dig ditt instrument vart du än går. Melodikan får sin ton genom att du blåser luft in i istrumentet och spelar på tangenterna. Tonen påminner om ett dragspel.

Kommer med färgade klistermärken för att fästa på tangenterna där varje ton får sin egna färg.

Den färgglada instruktionsboken innehåller 5 välkända melodier för barn och noterna matchar färgerna på tangenterna. Ett enkelt sätt att lära sig att spela.

Cascha HH 2060 är inte bara för barn utan också ett instrument som är kul för vuxna att ta med i husvagnen, på båten eller vid lägerelden. Spela hemma själv eller med kompisar.

Detta är en 32 tangenters melodika som även är lämplig i musikundervisning.

Levereras med munstycke, slang och väska.

Cascha HH 2060 Melodica Blue

Detta är en 32 tangenters melodika som även är lämplig i musikundervisning.

Levereras med munstycke, slang och väska.

Melodica