(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Close
Filters
Inställningar
Sök

Boutique Amps Distribution

Visa som Grid Lista
Filtrera
Filters
Sortera på
Visa per sida

Boutique Amps Distribution Soldano Mini

403613
2.890,00 kr

Gitarrförstärkare signerad Mike Soldano

Soldano Mini är en förstärkartopp designad och framtagen av Mike Soldano, och fångar soundet av den legendariska Super Lead Overdrive. Soldano Mini har en kanal (normal/deep) med 30W uteffekt, kontroller för 3-bands EQ och presence, crunch/overdrive samt inbyggd effektloop - allt i ett kompakt och smidigt format.

Boutique Amps Distribution Friedman BE Mini

401641
3.199,00 kr

Gitarrförstärkare signerad Mr Dave Friedman

Friedman BE Mini är en förstärkartopp designad och framtagen av Dave Friedman, och fångar soundet av den legendariska BE-förstärkaren. BE Mini har en kanal med 30W uteffekt, kontroller för 3-bands EQ, cut, tight, samt inbyggd effektloop - allt i ett kompakt och smidigt format.

Boutique Amps Distribution Diezel VH Mini

401640
3.199,00 kr

Diezel VH Mini är en förstärkartopp designad och framtagen av Diezel, och fångar soundet av den legendariska VH4-förstärkaren. VH Mini har en kanal med 30W uteffekt, kontroller för 3-bands EQ, deep, presence, samt inbyggd effektloop - allt i ett kompakt och smidigt format.

Boutique Amps Distribution Bogner Ecstacy Mini

401639
3.199,00 kr

Gitarrförstärkare signerad Mr Reinhold Bogner

Bogner Ecstacy Mini är en förstärkartopp designad och framtagen av Reinhold Bogner, och fångar soundet av den legendariska Ecstacy-förstärkaren. Ecstacy Mini har en kanal med 30W uteffekt, kontroller för 3-bands EQ och presence, samt inbyggd effektloop - allt i ett kompakt och smidigt format.

Boutique Amps Distribution

Filter by:

Clear All