Öppettider: Mån-Fre: 11.00-18.00 | Lördag: 10:00 - 14:00 | Söndag: Stängt |

Digitech

Digitech JamMan Express XT

Liten och lättanvänd looper med upp till 10 minuters inspelning.

Digitech Obscura

Suspekt delay som gör skäl för sitt namn men som även ordnar snygga, traditionella delay om man vill.

Digitech Polara

Sju stycken Lexicon® reverb i samma pedal. Room, plate, modulated, reverse, spring, hall och nya halo som lägger till en oktav för en vacker skimrande effekt.

Digitech FreqOut

Snygg, naturlig och oändlig feedback oavsett mängden volym eller mängden dist. 7 olika typer av feedback täcker in allt behov av rundgång.

Digitech CabDryVR

Fjorton olika kabinetter för gitarr och bas, ta signal från förstärkare eller pedalbord till mixer eller ljudkort för riktigt bra högtalarsimulering.

Digitech Ventura Vibe

Tre olika typer av vibrato/rotary effekter, samtliga med sin egen karaktär. Kontroller för speed, depth och mix.

Digitech Nautila

Annorlunda och bred chorus/flanger-pedal som levererar snygga och finstämda chorus till full flanger-effekt.

Digitech Whammy (5th Gen)

Tom Morello, Dimebag Darrell och Steve Vai har alla använt denna pedalen flitigt. Ändrar på tonhöjden med hjälp av foten. Uppe i den femte generationen.

Digitech Trio+ Band Creator/Looper

Trio+ tar Digitechs Band Creator-teknik ytterligare ett steg framåt genom addera bland annat en inbyggd looper samt möjligheten att spara ner dina alster på ett Micro SD-kort. Looper-delen kan användas både separat som en traditionell looper eller tillsammans med dom inbyggda kompen och basgångarna. Precis som innan så kan du också använda dig av de inbyggda effekterna alternativt koppla in dina andra favorit-pedaler i FX Send och Return-jacket.

Trio+ erbjuder 12 olika musikstilar, bland annat Blues, R&B, Rock, Metal, Pop, Country o sv... Varje musikstil har 12 olika styles som du enkelt rattar in direkt på pedalen, en led-indikator hjälper dig på vägen så att du hittar det som passar dig bäst. Trio+ kan lära sig fem olika låtpartier så att du enkelt kan bygga upp din låt, precis som i replokalen med bandet. Du kan antingen byta ”on the fly” alternativt programmera Trio+ så att den spelar upp dom olika delarna så som du vill ha dom.

Det medföljande Micro SD-kortet kan spara upp till 12 låtar och tillhörande loopar. Det finns även en mjukvara som du kostnadsfritt laddar ner från digitech.com. Ked denna mjukvara kan du enkelt hantera dina låtar och loopar.

För att enklast styra och få ut maximalt av din Trio+ så finns det även en fotpedal att tillgå, Digitech FS3X (ingår ej). Strömadapter på 9V DC ingår.

Digitech Whammy DT

219043

- Whammy-funktion

- Drop & Capo funktion med sänkning/höjning i sju halvtonssteg eller en hel oktav.

- True Bypass

- MiDi

- Ingång för extern footswitch (Tillval FS3X)

- Inklusive 9V adapter