Öppettider: Mån - Fre: 11:00 - 18:00 | Lör: 10:00 - 14:00 | Sön: Stängt |Telefon: 042 - 21 51 39

Epiphone

Epiphone SG Special (P-90) Sparkling Burgandy

SG Standard i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic Pro™. Färg: Heritage Cherry.

Epiphone SG Special (P-90) Faded Pelham Blue

SG Standard i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic Pro™. Färg: Faded Pelham Blue.

Epiphone SG Muse Wanderlust Green Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Wanderlust Green Metallic.

Epiphone SG Muse Pearl White Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Pearl White Metallic.

Epiphone SG Muse Purple Passion Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Purple Passion Metallic.

Epiphone SG Muse Smoked Almond Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Smoked Almond Metallic.

Epiphone Les Paul Special TV Yellow

Les Paul Special i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st P-90 Pro™ Soap Bar. Färg: TV Yellow.

Epiphone SG Muse Jet Black Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Jet Black Metallic.

Epiphone SG Muse Scarlet Red Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Scarlet Red Metallic.

Epiphone SG Muse Radio Blue Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Radio Blue Metallic.

Epiphone SG Standard '61 Vintage Cherry

SG Standard, byggd efter 1961 års modell, i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 1st ProBucker-2™ och 1st ProBucker-3™. Färg: Vintage Cherry.

Epiphone SG Standard Ebony

SG Standard i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic Pro™. Färg: Ebony.

Epiphone SG Standard Alpine White

SG Standard i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic Pro™. Färg: Alpine White.

Epiphone SG Standard Heritage Cherry

Epiphone Les Paul Studio Wine Red

Les Paul Studio i serien Inspired By Gibson. Kropp i mahogny, topp i lönn, hals i mahogny, greppbräda i pau ferro samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 1st Epiphone Alnico Classic och 1st Epiphone Alnico Classic Plus. Färg: Wine Red.

Epiphone Les Paul Studio Alpine White

Les Paul Studio i serien Inspired By Gibson. Kropp i mahogny, topp i lönn, hals i mahogny, greppbräda i pau ferro samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 1st Epiphone Alnico Classic och 1st Epiphone Alnico Classic Plus. Färg: Alpine White.

Epiphone Les Paul Studio Smokehouse Burst

Les Paul Studio i serien Inspired By Gibson. Kropp i mahogny, topp i lönn, hals i mahogny, greppbräda i pau ferro samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 1st Epiphone Alnico Classic och 1st Epiphone Alnico Classic Plus. Färg: Smokehouse Burst.

Epiphone Les Paul Studio Ebony

Les Paul Studio i serien Inspired By Gibson. Kropp i mahogny, topp i lönn, hals i mahogny, greppbräda i pau ferro samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 1st Epiphone Alnico Classic och 1st Epiphone Alnico Classic Plus. Färg: Ebony.

Epiphone Les Paul Muse Radio Blue Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Radio Blue Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Jet Black Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Jet Black Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Scarlet Red Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Scarlet Red Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Smoked Almond Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Smoked Almond Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Purple Passion Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Purple Passion Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Pearl White Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Pearl White Metallic.

Epiphone

Min: 3.272 kr Max: 5.672 kr