Öppettider: Mån - Fre: 11:00 - 18:00 | Lördag: 10:00 - 14:00 | Sön: Stängt |Telefon: 042 - 21 51 39

Hagström

Hagström E20

Elgitarrbag i ett vattenavvisande ytmaterial med foder, bärhandtag samt ryggsäcksremmar. Två extrafickor för tillbehör. Passar F-modeller, Deluxe, Swede, Super Swede, Ultra Swede och Select.

Hagström E25

Elgitarrbag i ett vattenavvisande ytmaterial med foder, bärhandtag samt ryggsäcksremmar. Två extrafickor för tillbehör. Passar alla Viking-modeller.

Hagström E30

Genuina gigbags i professionellt utförande. Passar till akustiska stålsträngade modeller.

Hagström E24

E-24 är en påkostad elgitarrbag för Hagström Alvar, förstärkt med det slitstarka materialet Cordura. E24 har även två stora fickor för tillbehör och avtagbara ryggsäcksremmar.

Hagström C54

C-54 är en robust hardcase för Hagström Alvar, tillverkad i plywood av högsta kvalitet. Insidan av C54 är klädd med tjock, elegant och stötdämpande plyschvaddering och utsidan är klädd med vacker Vintage Tan Tolex vinylväv med en matchande Hagström-logga.

Hagström Mora II Concert Akustisk Stålsträngad Gitarr

Akustisk gitarr inspirerad av Dalarnas hantverkstradition. Sidor och botten i mahogny, topp i solid mahogny, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ.

Hagström Mora II Concert CE Akustisk Stålsträngad Gitarr

Akustisk gitarr med cutaway inspirerad av Dalarnas hantverkstradition. Sidor och botten i mahogny, topp i solid mahogny, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Mikrofonsystem: Fishman Isys+ (301) + Sonicore med inbyggd stämapparat.

Hagström Siljan II Dreadnought CE Natural

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Natural

Hagström Ultra Swede Cosmic Black Elgitarr

Klassisk svenskdesignad elgitarr med kropp i basswood, hals i mahogny och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagstrom Custom 62 humbucker. Färg: Black Gloss

Hagström Ultra Swede Cosmic Black Burst Elgitarr

Klassisk svenskdesignad elgitarr med kropp i basswood, hals i mahogny och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagstrom Custom 62 humbucker. Färg: Cosmic Black Burst.

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Tobacco Sunburst Akustisk Stålsträngad Gitarr

Akustisk gitarr med cutaway. Sidor och botten i mahogny, topp i solid sitkagran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Mikrofonsystem: Fishman Isys+ (301) + Sonicore med inbyggd stämapparat.

Hagström Ultra Swede Worn Denim

Klassisk svenskdesignad elgitarr med kropp i basswood, hals i mahogny och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagstrom Custom 62 humbucker. Färg: Worn Demin

Hagström Siljan II Grand Auditorium Vintage Natural

Akustisk gitarr (grand auditorium) från Hagström i utförandet Vintage Natural. Sidor och botten i mahogny, solid topp i sitkagran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Mikrofonsystem: Fishman Isys+ med inbyggd stämapparat.

Hagström Mora II Dreadnought CE Akustisk Stålsträngad Gitarr

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Cinnamon Apple Red

Limiterad utgåva i specialfärg!

Siljan II är en akustisk gitarr med cutaway med sidor och botten i mahogny, solid topp i sitka-gran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Gitarren har även ett inbyggt mikrofonsystem av typen Fishman Isys+ / Sonicore med stämapparat. Färg: Cinnamon Apple Red.

Hagström H-II White Elgitarr

Klassisk svenskdesignad elgitarr med kropp i al, hals i lönn och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagström Ceramic C-Spin. Färg: Vit.

Hagström Seafarer II Parlor CE Tobacco Sunburst Akustisk Stålsträngad Gitarr

Akustisk parlorgitarr med cutaway. Sidor och botten i mahogny, topp i solid sitkagran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Mikrofonsystem: Fishman Isys+ (301) + Sonicore med inbyggd stämapparat.

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Black Akustisk Stålsträngad Gitarr

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Left-Handed Tobacco Sunburst

Vänstersträngad akustisk gitarr med cutaway. Sidor och botten i mahogny, solid topp i sitkagran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Mikrofonsystem: Fishman Isys+ (301) + Sonicore med inbyggd stämapparat.

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Steel Blue Metallic

Limiterad utgåva i specialfärg!

Siljan II är en akustisk gitarr med cutaway med sidor och botten i mahogny, solid topp i sitka-gran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Gitarren har även ett inbyggt mikrofonsystem av typen Fishman Isys+ / Sonicore med stämapparat. Färg: Steel Blue Metallic.

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE White

319392

Siljan II är en akustisk gitarr med cutaway med sidor och botten i mahogny, solid topp i sitka-gran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Gitarren har även ett inbyggt mikrofonsystem av typen Fishman Isys+ / Sonicore med stämapparat. Färg: Vit.

Hagström Alvar Swedish Frost

Alvar är en ny halvakustisk elgitarr från Hagström med en lite mindre kropp än Viking. Alvar har sidor, botten och topp i lönn, hals i lönn och greppbräda i resinatorträ. Mikrofoner: 2st Hagström HJ-50 humbucker med 3-lägesswitch. Färg: Swedish Frost.

Vi justerar alltid din elgitarr innan leverans.

Hagström Alvar Black

Alvar är en ny halvakustisk elgitarr från Hagström med en lite mindre kropp än Viking. Alvar har sidor, botten och topp i lönn, hals i lönn och greppbräda i resinatorträ. Mikrofoner: 2st Hagström HJ-50 humbucker med 3-lägesswitch. Färg: Svart.

Vi justerar alltid din elgitarr innan leverans.

Hagström