Kontakta oss    |    Skola/Kommun    |    Parkering    |    Service    |    Rea/Begagnat

Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Filters
Inställningar
Sök

Roland FP

Välj ett portabelt piano med toppresetanda

Oavsett om du är turnerande musiker, aspirerande låtskrivare eller en glad amatör kommer du att vinna på att välja ett pålitligt piano som inte tvingar dig att kompromissa mellan ljudkvalitet och spelkänsla. Rolands pianon i FP-serien innehåller samma ljudmotor som sina premium digitala pianon och ger en överlägsen klang och spelkänsla som tillfredsställer de mest erfarna pianisterna.

Dessutom finns det många fördelar med att välja just ett portabelt piano som du enkelt plockar med till spelningen, replokalen eller skolan och som samtidigt kan kombineras med smarta möbelsidor som ger pianot ett klassiskt och ”klätt” utseende.

Inbyggda högtalare som gör dig spelklar på nolltid

På grund av storleksbegränsningen har många portabla pianon tillräckligt stora högtalare för att spela och öva hemma, men som inte klarar att nå ut i större lokaler. Rolands sofistikerade design ger FP-serien ett stort, kraftfullt ljud som fyller ett normalstort rum och eliminerar behovet av ha med sig ett externt ljudsystem vid exemplevis rep, körövningar eller spelningar i lobbys eller mindre pianobarer. Högtalarna och den integrerade förstärkaren har finjusterats in i minsta detalj för att återge varje ton och klang med exakthet.

Ett stort urval av ljud som täcker in alla musikstilar

Oavsett vilket digitalt instrument du väljer är mjukvaran lika viktig som hårdvaran. Även om du föredrar akustiska pianoljud kommer det alltid uppstå situationer då du behöver andra ljud för att kunna spela vissa låtar och musikstilar. Med FP-serien får du tillgång till ett brett urval av professionella elpianon, stråkar, orglar - och många fler - vilket ger dig ett stort urval av ljud som täcker in så gott som alla musikstilar.

Hitta den FP-modell som passar bäst just för dig

Om du söker ett förstklassigt portabelt piano för att öva hemma, spela ute eller i studio är FP-90 det idealiska valet på grund av sin fantastiska klang, klaviatur, funktion och de inbyggda, kraftfulla högtalarna. FP-60 är det perfekta valet om du söker ett kvalitetspiano till ditt hem, klassrum eller musikstudio med liknande funktionalitet som ett klassiskt piano - och som balanserar pris och prestanda.

FP-30 erbjuder hög prestanda i ett kompakt format som är lätt att transportera och passar aspirerande musiker på språng. Den här inspirerande pianomodellen har valts av fler är 150,000 krävande pianister världen över - och de blir fler och fler. Den senaste modellen FP-10 utgör FP-seriens instegsmodell och riktar sig främst mot nybörjare och hobbyister. Med flertalet nedärvda funktioner från FP-30 och enklare design får du ett prisvärt piano perfekt för övning mellan vardagsbestyren.

 

Visa som Grid Lista
Filtrera
Filters
Sortera på
Visa per sida

Roland FP-10BK Digitalpiano

343736
5.690,00 kr

Kompakt, prisvärt digitalpiano med 88 vägda tangenter (PHA-4 Standard) med escapement, SuperNATURAL Piano, totalt 15 instrumentljud och inbyggt högtalarsystem med 2 x 6W uteffekt. Roland FP10 har även Bluetooth, USB, dubbla hörlurskontakter, och kan kompletteras med KSC-FP10BK benställning och sustainpedalen DP10 för ett mer möbellikt utseende.

 

Registrera ditt instrument hos Roland för 3 års garanti.

Roland FP

Filter by:

Clear All