Öppettider: Måndag-Fredag: 11:00-18:00 | Lördag: 10:00-14:00 | Söndag: Stängt | Telefon: 042 - 21 51 39
    Tillverkare: Shure

Shure SM58 Quality Bundle

Shure SM-58 Quality Bundle är ett mikrofonpaket med en Shure SM58-LCE - dynamisk handhållen sångmikrofon, ett K&M mikrofonstativ samt en Sommer XLR-kabel (6 meter).

Artikelnr: 353026
    Endast webblager
    Leverans: 3-6 dagar

SM58 är känd som världens mest använda sångmikrofon. Det är en omedelbart igenkännbar ikon för prestanda och kan ses i händerna på allt från popidoler och presidenter, till podcasters, poeter och MC:s. Det är också en mycket effektiv mikrofon för streaming och poddcasting. Anslut helt enkelt SM58 till antingen en Shure MVi eller annat valfritt audiointerface/ljudkort så har du ett mycket prisvärt och hållbart kit för din liveström.

Vad är SM58 bäst lämpad för?

SM58 är ett idealiskt val för en professionell sångartist vid alla typer av liveframträdanden. Den är justerad för att accentuera värmen och klarheten hos sång och bakgrundssång. Även under extrema förhållanden är SM58 skräddarsydd för att rikta in sig på huvudljudkällan samtidigt som bakgrundsljud minimeras. Den är också mycket populär hos dj's och programledare, på klubbar och på små och stora livelokaler.

Shure SM58-LCE

• En legend som skär genom bruset
    • Frekvensresponsen är skräddarsydd för sång, med tydligare mellanregister och mindre bas
    • Ett snävt upptagningsmönster isolerar ljudkällan och minimerar bakgrundsljud
    • Pneumatiskt shockmount minskar ljud från händer och dylikt
    • Effektivt, inbyggt sfäriskt vind- och puffskydd
    • Levereras med hållbart stativfäste som roterar 180 grader
    • Legendarisk Shure kvalitet, robusthet och tillförlitlighet
    • Kardioid (enriktad) dynamisk kapsel
    • Frekvensrespons: 50 till 15 000 Hz

Detta medföljer vid köp av Shure SM58

• Shure SM58-LCE dynamisk mikrofon
    • Mikrofonhållare med gängadapter för montering på mikrofonstativ
    • Mjuk förvaringsväska för mikrofonen
    Specifikationer
    Typ av mikrofon Dynamisk mikrofon
    MIKROFON.karaktäristik Kardioid (njure)
    Inkl mikrofonkabel XLR-XLR kabel
    Tillverkarens produktsida https://www.shure.com/en-EU/products/microphones/shure_quality_bundle?variant=SM58-KM-SOM

Vad är SM58 bäst lämpad för?

Shure SM58-LCE

• En legend som skär genom bruset