Öppettider: Mån - Fre: 11:00 - 18:00 | Lördag: 10:00 - 14:00 | Söndag: Stängt Telefon: 042 - 21 51 39 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  TC Electronic

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  TC Electronic Level Pilot

  144968
  919,00 kr

  Kontroll av volymen av aktiva monitorer kan ge vissa utmaningar i mindre installationer hemstudio och andra ställen där det inte finns någon analog volymkontroll inom räckhåll. Styr man  ljudet i sin DAW förändras bitraten och därmed ljudkvalitet radikalt.

  Det råder TC Electronic bot på med Level Pilot, en högkvalitativ analog volymkontroll med XLR in / ut, för användning med aktiva högtalare.  TC Electronic Shaker Mini Vibrato

  258939
  1.015,00 kr

  Miniversion av TC Electronic's Shaker Vibrato. Klassisk ’true pitch’ vibrato. Med TonePrint. TC Electronic pedaler ger dig förstaklassigt ljud med true bypass och analog dry-through design som garanterar maximal ljudmässig integritet samt ultimat transparent ton. Dessutom är de kompakta, lätta att byta batteri på och tillverkade av komponenter av högsta tänkbara kvalitet. 

  TC Electronic BodyRez

  269958
  1.015,00 kr

  Återställer det naturligt akustiska ljudet när du använder Piezo-mikrofoner och förstärkare. Placera en BodyRez mellan gitarren och förstärkaren och det kommer att kännas som att ha din egen personliga ljudtekniker som hela tiden ser till att det alltid låter bra, och även eliminerar potentiella feedback-problem. När du ansluter pedalen, kommer du undra hur du har kunnat leva utan den!

  TC Electronic Vortex Flanger

  209026
  1.327,00 kr

  TC Electronic pedaler ger dig förstklassigt ljud, med en true bypass och analog-dry-through design som garanterar maximal ljudmässig integritet och ytterst transparent ton. Dessutom är de kompakta, har enkel tillgång till batteriet och är tillverkad av komponenter av högsta möjliga kvalitet. Med andra ord, kombinerar en enkel, flexibel och intuitiv design med oöverträffad ljudkvalitet - de blåser helt enkelt de tidigare kända gränser "coolt"! 

  TC Electronic

  Filter by:

  Clear All
  Min: 919 kr Max: 1.328 kr
  kr919 kr1328