Öppettider: Mån - Fre: 11:00 - 18:00 | Lördag: 10:00 - 14:00 | Söndag: Stängt |Telefon: 042 - 21 51 39 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök
  Tillverkare: Music Nomad

  Music Nomad Premium Work Station

  549,00 kr

  Music Nomads Premium arbetsmatta och 5-i-1 Cradle Cube-nackstöd hjälper dig att göra reparationer och underhåll på ditt stränginstrument på ett säkert sätt.

   

  Om du lägger instrumentet på en handduk eller direkt på en hård yta kan det skada, men den stora högpresterande arbetsmattan är speciellt gjord för musikinstrument. Utvecklad med ett speciellt TPE-material som är säkert i alla ytor, arbetsmattan är luktfri och innehåller inget gummi, PVC, bly, latex, dioxiner eller klorid, och den unika konstruktionen med slutna celler gör den kemisk och bakteriebeständig.

   

  Den specialdesignade anti-glid ytan ger dragkraft medan du arbetar och är hållbar men ändå mjuk för att undvika repor på ditt instrument.

   

  Cradle Cube-nackstödet har fem olika höjder och vinklar, vilket ger den perfekta följeslagaren till arbetsmattan för reparationer och underhåll. Cradle Cube är tillverkad av ett innovativt gelmaterial och stöder försiktigt men fullt ut på båda sidor om halsen. 

  Artikelnr: 324086
  Leverans: Kontakta oss för leveranstid (ej i butikslager)
  Kunder som köpte denna köpte också

  Music Nomad GRIP Cutter - Premium String Cutter Strängvev

  324064
  249,00 kr

  Att byta strängar blir mycket lättare med Music Nomads GRIP Cutter.

   

  GRIP Cutter är av hög kvalitet kromad vanadinstål, är fjäderbelastad och kommer med ett bra plastskydd när det inte används. GRIP Cutter har ergonomiska handtag av gummi och klipper snabbt både tjocka & tunna strängar. Den är perfekt för elgitarr, akustisk gitarr, bas, banjo, mandolin och stråk.

   

  Music Nomad Fretboard F-ONE Oil

  324059
  129,00 kr

  Rengör, skyddar och fräschar upp greppbrädan. Tillverkad av naturliga oljor som inte torkar ut träet. 60 ml.