(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Close
Filters
Inställningar
Sök

Music Nomad

Visa som Grid Lista
Filtrera
Filters
Sortera på
Visa per sida

Music Nomad Premium Guitar Tech Truss Rod Wrench Set

372449
1.095,00 kr

Music Nomads Premium Guitar Tech Truss Rod and Wrench Set erbjuder oöverträffad mångsidighet i ett kompakt, robust etui. Designad speciellt för gitarrer & basar och levereras med 6 insexnycklar, 3 hylsnycklar, specialdesignad ekernyckel och en skruvmejselbits. 

 

Perfekt för att justera halsar på olika gitarrmodeller. Funkar att använda till Music Nomad's Octopus 8 'n 1 Tech Tool, ett ergonomiskt, stort handtag som är tillverkat av starkt ballistiskt nylonmaterial som inte skrapar hårdvara och är konstruerad för de mest populära insexnycklarna.

 

Allt du behöver för att justera ditt instrument!

Ett måste för varje instrumentfodral eller arbetsstation.

Music nomad Cymbal Cleaner - Acid Free Cleaner, Polisher, Protectant for Brilliant Finishes

324055
195,00 kr

Scenlamporna tänds och bländningen från dina cymbaler fascinerar publiken.

 

Musik Nomads egenutvecklade cymbal Cleaner är som ingen annan produkt på marknaden. Fri från syra och hjälper dig att rengöra, återställa, polera och skydda dina cymbaler. Fungerar kanon till Zildjian, Paiste, Sabian, Meinl och andra cymbalproducenter.

 

Music Nomad Drum Detailer kombinerar avancerade rengöringsmedel med banbrytande formuleringar, vilket resulterar i oöverträffad prestanda och skydd. Den tar snabbt bort lager av tråkiga oxider och återställer en lysande ögonbländande polerad glans. Det lämnar till och med ett osynligt skyddande lager som minskar oxidationen.

 

Detta bör inte användas på traditionella ytor om du inte vill att de ska vara blanka. Denna produkt innehåller inga hårda frätande kemikalier.

Music Nomad Drum Detailer - For Acoustic & Electronic Kits

324056
145,00 kr

Låt Music Nomad's Drum Detail Polish göra det smutsiga arbetet och rengör hela trumsetet säkert, snabbt och enkelt.

 

Rengör trummor, hårdvara, elektroniska trumkuddar och trumstolar. Det kan till och med användas som cymbalrengöring för att ta bort smuts och damm. Drum Detailer är antistatiskt som hjälper till att minska dammbildning, vattenbaserade formulering som är säker på all matt- och lackfinish med glansförstärkare och UV-skyddsmedel för att ge dina trummor en långvarig glans.

 

Music Nomad Microfiber Drum Detailing Towels - 2 pack

324058
145,00 kr

Music Nomads specialdesignade microfiberduk är ett måste för att bevara dina trummor, cymbaler och hårdvara i perfekt skick.

 

Microfiber är ett revolutionerande material som innehåller 90 000 mikrofiber per kvadrattum. Dessa fibrer tar bort smuts och damm från ytorna. Supermjuk och luddfri konstruktion som är det bästa att rengöra din utrustning med.

Music Nomad GRIP Bit - Peg Winder Attachment

324063
145,00 kr

Music Nomads innovativa GRIP Bit fästs till alla trådlösa skruvdrage och glider jämnt och tyst över dina stämskruvar. GRIP Bit design passar så gott som alla stämskruvar, både stora och små. Fungerar till elgitarr, akustisk gitarr, bas, banjo, mandolin, ukulele och stråk. 

Music Nomad Premium Spanner Wrench with Microfiber Suede Backing

342635
180,00 kr

Åtdragning och justeringar av din utrustning blir mycket enklare med Music Nomads premium multi Spanner Wrench.

 

Med högkvalitativt 100% rostfritt stål i kombination med precisionsskurna tänder garanteras ett tätt grepp om de unika detaljerna i din utrustning. Låg 1,2 mm-profil låter dig komma under volym & tonkontroller och strängar för att dra åt hårt muttrar.

Ett mjukt underlag av mikrofiber håller din finish repfri under användning. Kompakt i storlek för fickan och fodralet.

Music Nomad GRIP Cutter - Premium String Cutter Strängvev

324064
245,00 kr

Att byta strängar blir mycket lättare med Music Nomads GRIP Cutter.

 

GRIP Cutter är av hög kvalitet kromad vanadinstål, är fjäderbelastad och kommer med ett bra plastskydd när det inte används. GRIP Cutter har ergonomiska handtag av gummi och klipper snabbt både tjocka & tunna strängar. Den är perfekt för elgitarr, akustisk gitarr, bas, banjo, mandolin och stråk.

 

Music Nomad Super Soft Microfiber Suede Polishing Cloth - 3 Pack

324093
160,00 kr

Music Nomads 3-pack Super Soft Microfiber Suede Polishing Cloths förlänger kvalitet på ditt instrument.

 

Microfiber är ett revolutionerande material som innehåller 90 000 mikrofiber per kvadrattum. Dessa fibrer tar enkelt bort smuts och damm från ytorna. Supermjuk och luddfri konstruktion som är det bästa att rengöra din utrustning med.

 

Perfekt för instrumentets kropp, nacke och strängar. Det är perfekt för elgitarr, akustisk gitarr, bas, banjo, mandolin, ukulele och stråk.

Music Nomad GRIP Puller - Premium Bridge Pin Puller

351607
115,00 kr

Att dra bort strängstift blev precis mycket enklare, säkrare och roligare!

 

Music Nomads GRIP Pullers innovativa design gör att du enkelt kan dra bort strängstift. Skjut helt enkelt under stiftet för att greppa och dra rakt upp. Alternativt använder du en gungrörelse för att rulla tillbaka och lyfta stiftet. Det är så enkelt.

 

Den ergonomiska, gummifodrade komfortgreppdesignen har inga rörliga delar och är en handhantering. Metallfri konstruktion med ett yttre gummi gör det säkert på känsligt trä och alla typer av strängstift som används på akustiska gitarrer. 

Music Nomad Premium Truss Rod Wrench - 5/16"

342637
210,00 kr

Att ha rätt verktyg för att utföra dina nyckeltillväxtjusteringar är avgörande.

 

Music Nomads Premium Truss Rod Wrench är full av oöverträffade funktioner och fördelar. Kolstålkonstruktionen ger dig den kvalitet du behöver varje gång, skruvmejsel med magnet som håller skruvarna på plats och den ergonomiska handtagsdesignen ger komfort och lätthet under användning. 

 

Fungerar bra på Gibson-gitarrer, PRS (USA) -gitarrer, Gretsch-gitarrer.

Music Nomad The Nomad Tool Set

343320
195,00 kr

Nomad Tool Set hjälper dig att enkelt behålla kvalitet, ljud och renhet på din utrustning.

 

Nomad Tool förlänger livslängden och bevarar tonen i dina strängar samtidigt som kroppen och hårdvaran ser ut som ny utan rengöringslösningar. Nomad Tools mikrofiberkudde rengör på toppen och under gitarrsträngar på några sekunder. Den dubbelsidiga mikrofiberkudden skyddar också samtidigt greppbrädan och banden från skador. Nomad Tool's mikrofiberkudde är också bra för att ta bort damm, smuts och fingeravtryck på instrumentets kropp och svåråtkomliga områden.

 

De supermjuka borstfibrerna i motsatt ände hjälper dig att skydda dig mot dammuppbyggnad och ger finkänslig vård för kropp, stall, pickups, sadlar, stämskruvar och mer.

 

 

Försöker du rengöra de svåråtkomliga områdena? Nomad Slim ger dig möjligheten att ta dig in mellan pickups, under stall med svaj, plektrumskydd (t.ex Les Paul variant), strängar på gitarrhuvudet och mer.

 

Rengöring av damm och smuts är ett kritiskt steg innan du applicerar någon polering för att undvika repor. Nomad Tool och Nomad Slim kan användas på alla elektriska och akustiska stränginstrument, trummor, mixrar, datorer, pedaler och mer.

Music Nomad Premium Work Station

324086
550,00 kr

Music Nomads Premium arbetsmatta och 5-i-1 Cradle Cube-nackstöd hjälper dig att göra reparationer och underhåll på ditt stränginstrument på ett säkert sätt.

 

Om du lägger instrumentet på en handduk eller direkt på en hård yta kan det skada, men den stora högpresterande arbetsmattan är speciellt gjord för musikinstrument. Utvecklad med ett speciellt TPE-material som är säkert i alla ytor, arbetsmattan är luktfri och innehåller inget gummi, PVC, bly, latex, dioxiner eller klorid, och den unika konstruktionen med slutna celler gör den kemisk och bakteriebeständig.

 

Den specialdesignade anti-glid ytan ger dragkraft medan du arbetar och är hållbar men ändå mjuk för att undvika repor på ditt instrument.

 

Cradle Cube-nackstödet har fem olika höjder och vinklar, vilket ger den perfekta följeslagaren till arbetsmattan för reparationer och underhåll. Cradle Cube är tillverkad av ett innovativt gelmaterial och stöder försiktigt men fullt ut på båda sidor om halsen. 

Music Nomad Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set

354178
925,00 kr

Music Nomads Premium Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set erbjuder oöverträffad mångsidighet i ett kompakt, robust etui. Designad speciellt för gitarrer och levereras med 18 skruvbitsr, 7 insexnycklar, plus Music Nomads Premium skiftnyckel.

 

Perfekt för justeringar på gitarrer som: stämskruvar, jack, pottar, stall, pickuper, bakstycken, strängtryck, plektrumskydd, tremolos och mer. Ett ergonomiskt, stort handtag som är tillverkat av starkt ballistiskt nylonmaterial som inte skrapar hårdvara och är konstruerad för de mest populära insexnycklarna.

 

Allt du behöver för att justera ditt instrument!

Ett måste för varje instrumentfodral eller arbetsstation.

Music Nomad TUNE-IT

324105
155,00 kr

Med TUNE-IT behöver du inte stämma mellan varje låt! TUNE-IT appliceras på översadel, sadel, stall och andra rörliga  delar vid strängbyten, och bidrar till att hålla stämningen och förstärker strängarna. Produkten reducerar även friktion och slitage, och skyddar mot rost och korrosion. TUNE-IT påverkar ej strängljudet eller sustain. 

Music Nomad The Piano ONE

324104
140,00 kr

Piano ONE från Music Nomad är en underhållsprodukt som fixar allt - den rengör, polerar, vaxar och skyddar pianot. Innehållet är bio-nedbrytbart, och innehåller brasiliansk carnauba-vax som lägger ett skinande, genomskinligt och skyddade lager över instrumentet. Lämpar sig för blankpolerade instrument. Praktiskt spray med 120 ml.

Music Nomad The Octopus 8 'n 1 Tech Tool

324103
215,00 kr

8-i-1 multiverktyg till arbete med musikinstrument. Skruvmejsel + 5 x Unbrako. Octopus 8 ‘n 1 Tech Tool är ett innovativt multiverktyg från Music Nomad som passar perfekt till arbeten med musikinstrument, som skruvar på stall, sadlar, pottar, strämskruvar och elektronik etc. Ergonomiskt handtag.

Music Nomad Case Humidifier

324100
210,00 kr

Luftfuktare som förbättrar klimatet i instrumentcaset. Enkelt att kolla vattennivå, inkluderar svamp. Stränginstrument är beroende av fuktighet för att hålla och låta så bra som möjligt. Torrt träslag krymper och kan spricka. Humitar från Music Nomad är en luftfuktare för användning i gitarr/instrumentcase, och är en produkt som är enkel att använda, spiller inte, och som ger ett tryggt och förbättrat klimat för ditt instrument.

Music Nomad The Humitar

324099
165,00 kr

Stränginstrument är beroende av luftfuktighet för att hålla och låta allra bäst. Torrt trä krymper och kan spricka, och det är därför väldigt viktigt att ditt instrumentet lever i ett sunt klimat. Humitar från Music Nomad är en luftfuktare för gitarrer och är en produkt som är enkel att använda, spiller inte, och som gör ett tryggt och sunt klimat för ditt instrument.

Music Nomad The Guitar One

324095
160,00 kr

Guitar ONE från Music Nomad ger dig både rengöring, polish och vax för gitarr i en och samma produkt. Denna bio-nedbrytbara produkt får lacken på din gitarr att skina, och innehåller Brasiliansk carnauba-vax som lämnar kvar en tunn genomskinlig yta som skyddar ditt instrument. Kan användas tryggt på alla lackerade ytor, inkl. nitrocellulosa. Guitar ONE rekommenderas ej för matta gitarrer. Guitar ONE från Music Nomad är en produkt som gör underhåll av din gitarr lätt enkelt och smidigt. 120 ml. 

Music Nomad Suede Polishing Cloth

324092
99,00 kr

Mjuk mikrofiberduk med fiber som effektivt tar bort skit och smuts från ytor. Den har inga kanter som kan repa ditt instrument, och får instrumentet att skina som ett blankpolerat instrument i ett showroom. Duken är tillverkad av mikrofiber med högt innehåll, och passar perfekt i kombination med andra rengöringsprodukter för musikinstrument från Music Nomad.

Music Nomad Premium Guitar Care Kit 3 Pack

324080
255,00 kr

Rengörings- och underhållsset för gitarr. Innehåller 1 x The Guitar ONE som rensar, polerar och vaxar, 1 x F-ONE greppbrädsolja och 1 x mikrofiberduk.

Music Nomad Polishing Cloth for Pianos Keyboards

324078
100,00 kr

Mikrofiberduk till dammtorkning och polering, tillverkad specifikt för användning på piano och keyboards.

Music Nomad GRIP Winder

324066
199,00 kr

GRIP Winder från Music Nomad är en innovativ strängvev som gör strängbyte enklare, tryggare och roligare. GRIP Winder har en design som gör jobbet snabbt, ljudlöst och utan att använda kraft, med ett ergonomiskt handtag med en yta som inte glappar. GRIP Winder passar alla stämskruvar i alla storlekar och har en slank design som fungerar även med elgitarrer och 12-strängade gitarrer där skruvarna ofta sitter tätt. 

Music Nomad FRINE Fret Polishing Kit

324062
295,00 kr

FRINE Fret Polish Kit från Music Nomad är ett komplett set för att underhålla band, och innehåller 1 x FRINE Fret Polish 30 ml, 3 x fretboard guards av rostfritt stål för Small, Medium och Jumbo-band, samt 1 x mikrofiberduk på 8" x 16". 

Music Nomad

Filter by:

Clear All
Min: 99 kr Max: 1.095 kr
kr99 kr1095