Öppettider: Mån - Fre: 11:00 - 18:00 | Lördag: 10:00 - 14:00 | Sön: Stängt |Telefon: 042 - 21 51 39 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök
  Tillverkare: Music Nomad

  Music Nomad Premium Guitar Tech Truss Rod Wrench Set

  799,00 kr

  Music Nomads Premium Guitar Tech Truss Rod and Wrench Set erbjuder oöverträffad mångsidighet i ett kompakt, robust etui. Designad speciellt för gitarrer & basar och levereras med 6 insexnycklar, 3 hylsnycklar, specialdesignad ekernyckel och en skruvmejselbits. 

   

  Perfekt för att justera halsar på olika gitarrmodeller. Funkar att använda till Music Nomad's Octopus 8 'n 1 Tech Tool, ett ergonomiskt, stort handtag som är tillverkat av starkt ballistiskt nylonmaterial som inte skrapar hårdvara och är konstruerad för de mest populära insexnycklarna.

   

  Allt du behöver för att justera ditt instrument!

  Ett måste för varje instrumentfodral eller arbetsstation.

  Artikelnr: 372449
  Endast webblager
  Leverans: 1-3 dagar
  Kunder som köpte denna köpte också

  Music Nomad Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set

  354178
  751,00 kr

  Music Nomads Premium Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set erbjuder oöverträffad mångsidighet i ett kompakt, robust etui. Designad speciellt för gitarrer och levereras med 18 skruvbitsr, 7 insexnycklar, plus Music Nomads Premium skiftnyckel.

   

  Perfekt för justeringar på gitarrer som: stämskruvar, jack, pottar, stall, pickuper, bakstycken, strängtryck, plektrumskydd, tremolos och mer. Ett ergonomiskt, stort handtag som är tillverkat av starkt ballistiskt nylonmaterial som inte skrapar hårdvara och är konstruerad för de mest populära insexnycklarna.

   

  Allt du behöver för att justera ditt instrument!

  Ett måste för varje instrumentfodral eller arbetsstation.